Szerződéskötés

A Szerződés megkötéséhez szükséges technikai lépések

 1. Regisztráció
 2. A kiválasztott termék (-ek) kosárba helyezése,
 3. A “Fizetés” gombbal a “Vásárlás összesen” oldalra lépés
 4. A Számlázási név, irányítószám, város, utca megadása,
 5. A Szállítási név, irányítószám, város, utca megadása,
 6. Működő e-mailcím megadása,
 7. Telefonszám megadása,
 8. A Szolgáltatási feltételek elfogadása,
 9. Rendelés megerősítése,
 10. Visszaigazolás és számla melléklet küldése a megadott e-mail címre,
 11. Szállítás,
 12. Fizetés

A megrendelő űrlap kitöltésével, elküldésével és annak a Paradiso 98. Kft. e-mailen történő visszaigazolásával a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Paradiso 98. Kft. , (székhely: 5000. Szolnok, Rákóczi út 50.) mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

A Szolgáltató köteles utánvéttel, általa megbízott szállítóval a Vevő által, a megrendelő űrlapon kiválasztott termékeket, az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.
Vevő köteles az általa feladott megrendelő űrlapon megjelölt és a szállító által a megadott címre kiszállított, vagy kiszállíttatott termékeket átvenni, a szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat – amely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza – készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.

A Szerződéskötés nyelve

A szerződés nyelve a magyar.

Az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközök

Szolgáltatási tevékenységére vonatkozó magatartási kódex