Rólunk
mondták

Kedves Profi Padló csapat!
Nagyon boldog vagyok, hogy lakásunk felújításakor betértünk Önökhöz, és szakértő tanácsaikat követve vásároltuk meg a padlóburkolókat és a szőnyegeket! Mind minőségben, mind árban a legjobb választás volt! Hamarosan jövünk a gyönyörű függönyökért is!
Üdvözlettel: Szabó Lászlóné Éva, Szolnok, Ispán krt.

happy-people-w

Önkormányzati megrendelőként rendszeresen vásárolunk a Profi Padló szolnoki üzletében. Egyedi kedvezményekkel, gyors és pontos kiszolgálással, házhoz szállítással tartanak bennünket törzsvásárlóik között.
T.Kálmánné, Nagykörű GESZ

Ingatlanfejlesztő vállalkozásunknak sorban a harmadik projektjéhez vásároltunk szinte minden melegburkolati anyagot a Profi Padlóban.
Mint eddig is, most is teljesen megelégedettek vagyunk mind a kapott áruk árával és minőségével, mind az üzlet dolgozóinak pontos és hatékony munkájával. Köszönjük!

Vállakozásunk évek óta stabil és megbízható partnerre talál a szolnoki Profi Padló üzletben. Rendszeresen vásárolunk tőlük nagy tételben, ami miatt sokszor kell a helyi raktárkészleten felüli mennyiséget rendelnünk termékeikből. Minden esetben pontos határidőre rendelkezésünkre bocsájtják a kért árukat és minden esetleges külön kérésünk elé is készséggel állnak. Vevőkezelésből, pontosságból és korrekt üzleti magatartásból példát mutathatnak sok hazai vállalkozásnak!