Rólunk mondták

Rólunk mondták

“Vállakozásunk évek óta stabil és megbízható partnerre talál a szolnoki Profi Padló üzletben. Rendszeresen vásárolunk tőlük nagy tételben, ami miatt sokszor kell a helyi raktárkészleten felüli mennyiséget rendelnünk termékeikből. Minden esetben pontos határidőre rendelkezésünkre bocsájtják a kért árukat és minden esetleges külön kérésünk elé is készséggel állnak. Vevőkezelésből, pontosságból és korrekt üzleti magatartásból példát mutathatnak sok hazai vállalkozásnak!”

“Önkormányzati megrendelőként rendszeresen vásárolunk a Profi Padló szolnoki üzletében. Egyedi kedvezményekkel, gyors és pontos kiszolgálással, házhoz szállítással tartanak bennünket törzsvásárlóik között.
T.Kálmánné, Nagykörű GESZ”

“Ingatlanfejlesztő vállalkozásunknak sorban a harmadik projektjéhez vásároltunk szinte minden melegburkolati anyagot a Profi Padlóban.
Mint eddig is, most is teljesen megelégedettek vagyunk mind a kapott áruk árával és minőségével, mind az üzlet dolgozóinak pontos és hatékony munkájával. Köszönjük!”

“Kedves Profi Padló csapat!
Nagyon boldog vagyok, hogy lakásunk felújításakor betértünk Önökhöz, és szakértő tanácsaikat követve vásároltuk meg a padlóburkolókat és a szőnyegeket! Mind minőségben, mind árban a legjobb választás volt! Hamarosan jövünk a gyönyörű függönyökért is!
Üdvözlettel: Szabó Lászlóné Éva, Szolnok, Ispán krt.”