Moonshine Exclusive Modul PVC

szl-pvc-padlo

Végre személyessé teheti otthonát. A különböző pallókat és a lapokat felhasználó pompás kollekció lehetőséget nyújt arra, hogy saját mintát alkosson 4 eltérő koncepció mentén. Könnyen szállítható dobozokkal és öntapadó hátoldalával a modul padlók és lapok rendkívül egyszerűen fektethetők, és minden szobamérethez alkalmazhatóak. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy mintát, majd helyükre illeszti a pallókat/lapokat. Nagyon kevés hulladék marad, így nemcsak gazdaságos, hanem ökológiailag is hatékony megoldást jelent. Az Extreme Protection felületkezeléssel a a modul PVC erős, könnyen tisztítható és ápolható.

Moonshine Exclusive Modul PVC

MS-EX Vintage modul PVC

A Vintage modul PVC az idő nyújtotta szépséget adja a kivénhedt tölgy természetes tónusú kivitelében. Az időjárás és az élettartam patináját nyújtja, ami hagyományt és kézművességet sugall, miközben a mélyen vésett felület valódi textúrát ad. Kényelmes és zajelnyelő, felületkezelése a felületet hétszer keményebbé teszi a hagyományos PVC-nél. A padló formátumot rendkívül könnyű lerakni – csak távolítsa el az öntapadó védőréteget és ragassza le, máris élvezheti a praktikus, könnyen tisztítható és tartós padlót, ami úgy néz ki, mint a fa.

Moonshine Exclusive Modul PVC

MS-EX Classic modul PVC

A Classic modul PVC klasszikus famintái a stílus, az elegancia és a valódiság tökéletes harmóniáját nyújtják otthonának. Az öntapadó formátummal rendkívül könnyen elérhető egy új stílus, egy olyan padló, amely kényelmes a lábaknak és elnyeli a zajt. A Supreme Protection felületkezelés erős, könnyen tisztítható, por- és allergénmentesen tartható felületet biztosít. Végül, de nem utolsósorban Ön csak annyit használ belőle, amennyire valóban szüksége van, nagyon kevés hulladék marad.

Moonshine Exclusive Modul PVC

MS-EX Ceramic modul PVC

A Ceramic modul PVC lap puha ásványi tónusaival és egyszerűségével a modernség tökéletes kifejezőeszköze. Fedezze fel az ásványok matt világát a mai modern árnyalatokban és mintákban a durva, porózus kőtől a sima felületű betonig. Az összhatást a padlólap formátum egészíti ki, öntapadó tulajdonsága révén rendkívül könnyű és gazdaságos vele új stílust teremteni. Kényelmes a lábaknak és elnyeli zajt. Az Extreme Protection felületkezelés rendkívül tartós.

Moonshine Exclusive Modul PVC

MS-EX Selection modul PVC

A Selection modul PVC egy kiváló minőségű és kényelmes moduláris PVC padló. A tervezési rugalmasság és tartósság miatt nagyszerű választás az otthon dekorációjának, valamint az intézmények – a szállodák, irodák, üzletek és áruházak, egészségügyi létesítmények meleg burkolati kialakításának. A Selection moduláris PVC padlók hozzájárulnak az optimális beltéri levegő minőségének biztosításához, hiszen a gyártás 100%-ban újrahasznosított anyagokból történik, és elhasználódás után 100%-ban újrahasznosíthatóak.

Kényelem: kellemes a lábaknak és akusztikus szigetelést is biztosít
Praktikus: könnyű fektetni és karbantartani
Gazdaságosság és ökonómia: nincs hulladék
Felületvédelem: Extreme Protection felületkezelés, hétszer keményebb a hagyományos PVC-nél
Biztonság: csúszásmentes
Koptatóréteg: 0,20 mm