Laminált padlók

Kelet-Magyarország legnagyobb laminált padló választékával és teljes körű kiegészítők kínálatával várjuk kedves vásárlóinkat! Az alap minőségi kategóriától a luxus minőségű anyagokig, a lehetséges kívánságok szinte mindegyikét ki tudjuk elégíteni árukészletünkből. Megrendelésre az egyedi, igazán különleges padlókat is vásárlóink rendelkezésére tudjuk bocsátani. Szakértői tanácsadással, helyszíni felméréssel és burkoló szakemberünk ajánlásával állunk vásárlóink rendelkezésére.

Laminált padlók

A laminált padló egyszerű kezelhetősége, a szín- és a mintázat hű megjelenése miatt a legnépszerűbb padlóburkolatok közé tartozik. Lerakása nem igényel különösebben előkészületet. A lefektetett laminált padló azonnal igénybe vehető. A laminált padló padlófűtésnél is alkalmazható.
További előnye, hogy ragasztás nélkül alkalmazható, egymáshoz könnyen illeszthető. A laminált padló felülete rendkívül ellenálló: a cigaretta parázs, a tisztítószer nem károsítja, kopórétegük nyomás- és karcálló. A laminált padló a különböző igénybevételekhez, különböző kopásállósággal kapható. Laminált padlóink között számtalan faféle stílusból és árnyalatból lehet választani.

Vásárlás előtt leginkább ezek a kérdések szoktak felmerülni:

  • Milyen márkájú laminált padlót vegyek?
  • Milyen vastag laminált padlót vegyek?
  • Milyen kopásállóságú laminált padlót vegyek?
  • Milyen színű laminált padlót vegyek?

Mivel laminált padlót általában hosszú távra vásárolunk, nem csak az a kérdés, hogy az eltelt idő alatt bírni fogja-e az igénybe vételt, hanem az is, hogy ne válljon unalmassá.
Ezért azt javasoljuk, hogy jöjjön el személyesen áruházunkba, ahol munkatársaink segítenek Önnek legmegfelelőbb laminált padló kiválasztásában.

Ide kattintva elolvashatja a laminált padlóról írt tájékoztatónkat.