Középszőnyegek

Középszőnyegek

Klasszikus mintázatú szőnyegek

Vásárlóink jó része a klasszikus minták, vonalak és anyagok kedvelője. Számukra kiváló választás lehet az alábbi kínálatunkban megtalálható szőnyegek közül az ízlésüknek és a lakókörnyezetüknek leginkább megfelelő szőnyegek egyike.
Tisztán gyapjú, kevert szálas (gyapjú és műszál) valamint tisztán műszálas alapanyagú szőnyegeink közül biztosan talál olyat, amely tetszésének és felhasználási igényeinek is tökéletesen megfelel.

Középszőnyegek

Modern mintázatú szőnyegek

Óriási választékkal állunk azon vásárlóink rendelkezésére, akik modern mintázatú szőnyeget szeretnének lakásukba, irodájukba. Legyen az rövid szálú gyapjú vagy kevert szálú termék, vagy akár hosszú szálú shaggy szőnyeg, nálunk biztosan megtalálja azt, ami legjobban illik enteriőrjébe.

Középszőnyegek

Gyerek mintázatú szőnyegek

Gyerekszoba berendezésénél nem árt jó átgondolni, hogy egy kisebb játszó sarkot alakítsunk-e ki, amely funkcionális szereppel bír, vagy egységes képet szeretnénk a szobában a teljes teret lefedő padlószőnyeggel. A cél mindkét esetben ugyanaz: legyen a gyermeknek puha, meleg, egészséges szőnyeg a szobájában amin önfeledt pillanatokat élhet át játék közben.