Középszőnyegek

profi-padlo-szolnok-aruhaz-2020-szonyeg (26)
tap-201803-szonyeg-loretto-1518-120

Klasszikus mintázatú szőnyegek

Vásárlóink jó része a klasszikus minták, vonalak és anyagok kedvelője. Számukra kiváló választás lehet az alábbi kínálatunkban megtalálható szőnyegek közül az ízlésüknek és a lakókörnyezetüknek leginkább megfelelő szőnyegek egyike.
Tisztán gyapjú, kevert szálas (gyapjú és műszál) valamint tisztán műszálas alapanyagú szőnyegeink közül biztosan talál olyat, amely tetszésének és felhasználási igényeinek is tökéletesen megfelel.

szonyeg-margit-0196-grey-enterior

Modern mintázatú szőnyegek

Változatos szín-, és mintavilág, alacsony ár jellemzi ezeket az alapkategóriás padlószőnyegeket. Alacsony igénybevételhez, elvárásokhoz tökéletesen megfelelő, könnyen lerakható, takarítható burkolat, akár átmeneti megoldásként is használható.

tap-201803-szonyeg-kolor-11058-150 (1)

Gyerek mintázatú szőnyegek

Gyerekszoba berendezésénél nem árt jó átgondolni, hogy egy kisebb játszó sarkot alakítsunk-e ki, amely funkcionális szereppel bír, vagy egységes képet szeretnénk a szobában a teljes teret lefedő padlószőnyeggel. A cél mindkét esetben ugyanaz: legyen a gyermeknek puha, meleg, egészséges szőnyeg a szobájában amin önfeledt pillanatokat élhet át játék közben.