Padlóburkolatok
készletről,
azonnal!

Ha lakberendezésről van szó, az ember türelmetlenül várja a végeredményt. Szeretné minél hamarabb a szobában kávézva élvezni megvalósult elképzelését.
Nálunk nem kell várakozni, visszajönni az áhított padlóburkolatért.

Profi Padló lakberendezés Szolnok idővonal
Profi Padló lakberendezés Szolnok idővonal

Partnereink megelégedettségét bizonyítva, különböző felújítási és kivitelezési munkákban is teret kaptunk, így a kivitelezők is mindennapos vásárlóinkká váltak. Mindezt kedvezőbb árakkal, nagyobb választékkal, udvarias, szakszerű kiszolgálással értük el.
Elmondhatjuk, hogy ez az együttműködés folyamatos, és a nehezebb gazdasági helyzetben is tart.

A cég növekedése nem csak a termékpaletta bővülését, de a telephelyváltozást is magában hordozta. 2006 tavaszán lehetőségünk nyílt egy hatalmas üzlethelyiséget átalakítani és Június 6-án a Tószegi út 10-12 szám alatt megnyitottuk kelet Magyarország legnagyobb meleg burkolati áruházát Dr. Padló néven.
A termékeink között a megszokott szőnyeg, PVC és parketta teljes kínálatán kívül sikerült új termékcsoportokat, a függönyt és lakástextíliát bevezetni. Szolgáltatásaink körét kibővítettük lakberendezési tanácsadással.
Áruházunkban lehetőség van arra, hogy a nálunk kapható, illetve megrendelhető anyagok variációját szakértő lakberendező kolléganőnk Önnel egyeztetve, elképzelésből valósággá formálja. Így teremtve harmóniát és szépséget megújuló otthonába.

Profi Padló lakberendezés Szolnok idővonal