Padlóburkolatok készletről, azonnal!

Ha lakberendezésről van szó, az ember türelmetlenül várja a végeredményt. Szeretné minél hamarabb a szobában kávézva élvezni megvalósult elképzelését.
Nálunk nem kell várakozni, visszajönni az áhított padlóburkolatért.

VÁSÁROLJ KÉSZLETRŐL A SZOLNOKI PROFI PADLÓ ÁRUHÁZBAN!

Profi Padló lakberendezés Szolnok idővonal
Profi Padló lakberendezés Szolnok idővonal

Partnereink megelégedettségét bizonyítva, különböző felújítási és kivitelezési munkákban is teret kaptunk, így a kivitelezők is mindennapos vásárlóinkká váltak. Mindezt kedvezőbb árakkal, nagyobb választékkal, udvarias, szakszerű kiszolgálással értük el.
Elmondhatjuk, hogy ez az együttműködés folyamatos, és a nehezebb gazdasági helyzetben is tart.

A cég növekedése nem csak a termékpaletta bővülését, de a telephelyváltozást is magában hordozta. 2006 tavaszán lehetőségünk nyílt egy hatalmas üzlethelyiséget átalakítani és Június 6-án a Tószegi út 10-12 szám alatt megnyitottuk kelet Magyarország legnagyobb meleg burkolati áruházát Dr. Padló néven.
A termékeink között a megszokott szőnyeg, PVC és parketta teljes kínálatán kívül sikerült új termékcsoportokat, a függönyt és lakástextíliát bevezetni. Szolgáltatásaink körét kibővítettük lakberendezési tanácsadással.
Áruházunkban lehetőség van arra, hogy a nálunk kapható, illetve megrendelhető anyagok variációját szakértő lakberendező kolléganőnk Önnel egyeztetve, elképzelésből valósággá formálja. Így teremtve harmóniát és szépséget megújuló otthonába.

Megújulásra, frissítésre a legnehezebb gazdasági körülmények között is szükség van. Ezért 2013. nyarán úgy döntöttünk, hogy új, országos lakberendezési hálózatot hozunk létre Profi Padló Lakberendezés néven. Célunk, hogy a legszínvonalasabb termékeket, a lehető legjobb árakon,  professzionális kiszolgálás mellett biztosítsuk vásárlóinknak.

Profi Padló lakberendezés Szolnok idővonal
Profi Padló lakberendezés Szolnok idővonal