Árnyékolók és fényáteresztő függönyök

A függönyök fő funkciója a zavaró napsugarak megszűrése, az illetéktelen tekintetek kizárása. Emellett természetesen esztétikai követelményeknek is meg kell feleljenek, hiszen a lakberendezés egyik legfontosabb elemeként felelnek az általunk teremtett miliő szépségéért, harmóniájáért.

A függöny nem csak a lakáskultúra része, hanem meghatározója egy lakás megjelenésének. Fontos szerepet tölt be formavilágával, színeinek harmóniájával, mintájával. Meghittséget, melegséget, színt visz lakásunkba.

Árnyékolók és fényáteresztő függönyök

Milyen a szép függöny?

Mindenképpen meghatározó eleme ízlésünknek, fantáziánknak, pillanatnyi érzelmeinknek. A nap fényét megszűrve meleg érzést áraszthat hálószobánkba egy hideg téli reggelen. Nyáron pedig kellemesen hűvös félhomályba vonhatja nappalinkat, ahol családunk pihen, kikapcsolódik.

Mi abban segítünk önnek, hogy ezt a harmóniát, melegséget meg tudja valósítani. Több ezer szín-, és mintaválaszték áll az ön rendelkezésére üzletünkben. Szakembereink tapasztalata és odaadása segít abban, hogy megtalálja a legmegfelelőbb függönyt, karnist és kiegészítőt.
Látogasson el üzletünkbe, ahol több ezer minta és szakképzett lakberendezőnk várja, hogy megkönnyítsék választását.
Tanácsok függöny vásárláshoz

Árnyékolók és fényáteresztő függönyök

A függöny anyagigényének kiszámítása

Fényáteresztő függönyöknél a karnis hosszának dupláját ajánlatos megvásárolni. Sötétítő függönyöknél a másfélszerese is elegendő.
Minél nagyobb a függöny természetes anyag tartalma (pamut, len), annál inkább számolnunk kell arra, hogy a mosásnál összemegy. Ezt háromféle képpen korrigálhatjuk:

  • hosszabbra varratjuk a függönyt
  • beavatjuk varratás előtt a függönyt
  • mindig csak tisztíttatjuk a függönyt

Ne felejtsük el, hogy a varrásnak is van anyagigénye. Egyes függönymintáknál pedig a minta illesztésre is figyelni kell. Ezek megnövelik a tényleges anyagszükségletet.

Árnyékolók és fényáteresztő függönyök

Töltsd le, majd nyomtasd ki a táblázatot. A megadott méretek alapján szakképzett eladóink maximális segítséget fognak neked nyújtani a függönyözésben.